Strona Główna ˇ Przepisy ˇ Video Przepisy !!!! ˇ Centrum Kawy (informacje o kawie) ˇ Jak dobrze zaparzyć kawęLipiec 26 2021 08:01:03
Zobacz Temat
Kuchnia polska i nie tylko. Przepisy , diety , porady . Zajrzyjcie na naszą stronę. Genialne przepisy niebo w gębie , najlepszy przepis na piernik kasztelański , ryby i mięsa. Ciasta i desery | DANIA MIĘSNE | DANIA MIĘSNE
Autor ROLADA Z INDYKA FASZEROWANA SZPINAKIEM
Luki93sc
Super Administrator

Postów: 578
Data rejestracji: 10.04.10
Dodane dnia 03-12-2010 06:05
800 G PIERSI Z INDYKA
600 G SZPINAKU
200 G SZYNKI POKROJONEJ W PASECZKI
80 G STARTEGO PARMEZANU
3 ŁYŻKI OLIWY
1 ŁYŻECZKA MASŁA
2 ŁYŻKI MUSZTARDY
1 KOSTKA ROSOŁOWA
SÓL , PIEPRZ

DELIKATNIE ROZBIJAMY MIĘSO Z INDYKA NA GRUBOŚĆ PÓŁ CM , NAJLEPIEJ MIĘDZY DWOMA KAWAŁKAMI FOLII LUB PAPIERU .
SZPINAK BLANSZUJEMY PRZEZ 3 r11; 4 MIN W LEKKO OSOLONEJ WODZIE.
GARNKA NIE PRZYKRYWAMY.
NASTĘPNIE SZPINAK HARTUJEMY POD ZIMNĄ WODĄ , ODCISKAMY I I KROIMY.
DOPRAWIAMY SZPINAK SOLĄ I PIEPRZEM.
PŁAT MIĘSA SOLIMY I PIEPRZYMY , A NASTĘPNIE OBKŁADAMY SZYNKĄ I SZPINAKIEM, POSYPUJEMY PARMEZANEM I ROLUJEMY.
PIEKARNIK NAGRZEWAMY DO 200 r11; 220 ST.
ROLADĘ Z WIERZCHU SOLIMY I PIEPRZYMY, OPIEKAMY NA PATELNI NA RUMIANO ZE WSZYSTKICH STRON NA 3 ŁYŻKACH OLIWY I NA MAŚLE.
MIĘSO WRAZ Z TŁUSZCZEM PRZEKŁADAMY DO FORMY DO ZAPIEKANIA I PIECZEMY OK. PÓŁ GODZINY , BARDZO CZĘSTO POLEWAJĄC WYTWORZONYM SOSEM.
W CZASIE PIECZENIA ZAGOTOWUJEMY PÓŁ LITRA WODY Z KOSTKĄ ROSOŁOWĄ.UPIECZONE MIĘSO WYJMUJEMY , A DO FORMY , W KTÓREJ MIĘSO SIĘ PIEKŁO , WLEWAMY PÓŁ SZKLANKI BULIONU , ZESKROBUJĄC DREWNIANĄ ŁOPATKĄ SMAK Z DNA.
POWSTAŁY SOS WLEWAMY NA PATELNIĘ I ODPAROWUJEMY , ABY SIĘ ZAGĘŚCIŁ.
POD KONIEC ŁĄCZYMY Z MUSZTARDĄ I OD RAZU ZDEJMUJEMY Z OGNIA.PRZYPRAWIAMY DO SMAKU.
ROLADĘ KROIMY W PLASTRY I PODAJEMY Z SOSEM MUSZTARDOWYM.


Zapraszam na naszą stronę
http://fullsmaku.pl/
http://www.fullsmaku.pl Wyślij Prywatną Wiadomość
Skocz do Forum:
Pyszności
Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości Pyszności, Słodkości
Najlepsze przepisy
Ciasto marchewkowe - Sałatka gyros - Salatka gyros - Sałatka gyros przepis - Jabłecznik - Ciasto bananowe - Gołąbki bez zawijania - Lazania przepis - Panierka kfc - Zapiekanka makaronowa - Dżem marchewkowy -
Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanych użytkowników: 166
Najnowszy Użytkownik: GerdonH
stat









































































Logowanie
Nazwa Użytkownika

Hasło



Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem?
Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.

Zapomniane hasło?
Wyślemy nowe, kliknij TUTAJ.
OCENA
www.fullsmaku.pl- Najlepszy przepis na ciasto marchewkowe 1955941 Unikalnych wizyt

Powered by v6.01.6 © 2003-2005 |  Luna-Tech by:

Załóż : Własne Darmowe Forum | Własną Stronę Internetową | Zgłoś nadużycie